пятница, 15 февраля 2013 г.

нічнні клуби львова

Сайт створений:Николай Корнов

Ресторан «Острв скарбв» у Винниках (Львв) справжнй скарб у ресторанному мор!

Розпочався Льввський тиждень моди

Пдписатисяна новини

Спортивно-розважальний комплекс «Апекс»

Студя Мистецтво краси ART Beauty

Хостел Олд Юкрейнан (Old Ukrainian Home)

Ресторан «Кавказ»

Welcome to our unique phenomenal world!

Крм того, пропонумо долучитися до кола феноменальних людей та звсно ж отримати знижки в нашому клуб! Ти маш змогу це зробити, виконавши нескладне завдання та отримавши клубну картку!

Ти — особливий, тому саме для Тебе у клуб  три основних зали, оригнальна атмосфера яких, створена завдяки неповторному нтер’ру та вдповдному стилю музики. Обирай, що Тоб сьогодн до смаку!

Тож, Fenomen Club запрошу у подорож до феноменального Свту. Якщо Ти молодий, сучасний, стильний та прогресивний, цей клуб саме для Тебе! Феномен Свт створений феноменальними професоналами для феноменальних людей, як живуть цю хвилиною та обожнюють вдпочивати!

Fenomen Club для тих, хто вдчува як на танцмайданчику нестримна музика та лавина модних танцювальних хтв розчинять тло в запальних та нестримних танцях. Цей клуб для тих хто зна цну справжнього вдпочинку та розум, що нщо так не розслабля, як класний музичний хт, неповторний коктейль вд бармена та невимушене сплкування з протилежною статтю.

Ми знамо як творити справжню неповторну атмосферу вдпочинку для Вас. Про це говорить те, що за думкою «West Night Life Awards» — FENOMEN  кращий нчний клуб Льввсько област!

Феномен Клуб — Феномен Свт — льввський нчний клуб феноменального настрою!

Опис / Особливост

КРАСАТА ЗДОРОВ'Я

ТОВАРИТА ПОСЛУГИ

Кожен день нов пропозиц

Комментариев нет:

Отправить комментарий